Find din indre leder - og vær den der tar teten i dit liv

Find din indre lederØget livskraft og velvære gennem yoga, opmærksomhedstræning og ændrede kommunikationsvaner

Går du rundt og vil gerne ændre nogle ting i dit liv? Vaner, der har bidt sig fast, men som du godt ved, ikke gavner dig, psykisk eller fysisk? Stress, uro, negative tanker og konfrontationer med andre mennesker i hverdagen, som koster? Der findes ingen mirakelkur til at opnå mere af det liv, vi ønsker os. Men der findes metoder, der kan gøre en enorm forskel. Selv på kort tid.

 Somme tider, når vi vil skabe forandringer sætter vi ensidigt ind. Det hjælper på sundheden at begynde at løbe, men vi bliver ikke nødvendigvis lykkeligere af det. Bæredygtige forandringer, der virkelig transformerer, baserer sig på en balanceret indsats.

Dette kursus hjælper dig til at tage små skridt til forandring i dit liv. Vi arbejder med at stimulere på 4 planer på en gang: krop, sind, sjæl og hjerte. Når vi arbejder med forandringer på alle disse 4 planer på en gang får vi en mere helstøbt forandringsproces, der ikke så let tabes på gulvet igen, når kurset er stoppet.

Vi arbejder med kropsøvelser, opmærksomhedsøvelser, refleksion til hovedet og elementer som selvaccept, selvværdsættelse og empati til dig selv og andre. Kombinationen af det indre og ydre arbejde med disse ting er betydningsfuld for den indre fred, sundhed, selvledelse og balance, de fleste af os drømmer om.

På kurset vil du:

  • Træne at opbygge respekt og accept af dig selv, og samtidig kunne have forventninger til dig selv;
  • Lære at styrke din krop ved at sætte små realistiske mål og arbejde med kropsøvelser, der gør underværker med overkommelig indsats, der passer ind i din hverdag.
  • Træne bevidsthed, opmærksom og nærvær, og få indblik i hvordan det kan bidrage til ro, indre styrke og mindre stress at lægge små overkommelige øvelser i stilhed ind i dit liv.
  • Finde ind til den indre livskraft og råstyrke, der er i dig, og turde stå ved den
  • Lære at vide det, når du giver din power væk, og hvordan du kan tage den tilbage.
  • Opdage lettelsen i at tage ansvar for det, der er dit, og give slip på at overtage ansvaret for det, der er andres. Og at den oprigtige omsorg for andre, der kommer ud af det.
  • Få en nøgle er at skabe gode vaner omkring den indre dialog / indre konflikter, som åbner op for din parathed til at kunne flytte dig fra gamle adfærdsmønstre;
  • Få metoder til at kunne håndtere og finde læring i knapt så konstruktiv feedback fra andre;
  • Få lejlighed til at arbejde med netop de forandringer, du ønsker at gøre i dit liv og din hverdag.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at arbejde på at skabe små og holdbare forandringer i deres hverdag, tage teten i sit eget liv og opbygge en mere kærlig og accepterende indre og ydre dialog.