Det skræddersyede, praksisnære kursus til din arbejdsplads

Gitte stor gruppeHar du kursusmapper, der samler støv på reolerne? Tænker du somme tider, at det ville være mere nyttigt, hvis hele personalegruppen blev uddannet i de samme metoder og talte det samme sprog, så det blev tydeligt, at I går i samme retning?

Kompetenceudvikling af den enkelte er vigtigt. Men der kan være endnu bedre ræsson i at investere i kompetenceudviklling for arbejdspladsen frem for kun for den enkelte. Det sikrer at den nye viden ikke går tabt.

Men det kan være svært at komme hjem med nye kompetencer og udbrede dem på arbejdspladsen, hvis ingen af de andre har været af sted. Megen vidensdeling kan gå tabt på den måde. Eller den medarbejder, der nyligt er blevet investeret i, rejser, og tager sin viden med sig. En investering i kompetenceudvikling for arbejdspladsen frem for kun den enkelte medarbejder sikrer, at kompetencer og ny læring spredes effektivt i arbejdsmiljøet, og at den bliver der, også når den enkelte medarbejder rejser.

Living Communication tilbyder skræddersyede praksisnære kursusforløb indenfor kommunikation, feedback, dialog, konflikthåndtering og indre lederskab.

På kurset vil din arbejdsplads:

  • Få hjælp til at identificere udfordringerne og behovene på netop din arbejdsplads
  • Lære at skelne mellem behov og de strategier der knytter sig hertil
  • Få hjælp til at slippe fastlåste strategier og åbne op for kreativiteten i søgningen efter nye strategier
  • Få on-the-job træning i forhold til helt konkrete problemstillinger på arbejdspladsen, så læring omsættes til her-og-nu praksis
  • Få teori, indsigt og redskaber, der knytter sig behovene på netop din arbejdsplads

Målgruppe:

Kurset henvender sig til virksomheder, der ønsker et skræddersyet tilbud på, hvordan udfordringer indenfor kommunikation, dialog, konflikthåndtering, trivsel og ledelse kan håndteres, så løsningerne knytter sig til netop jeres behov.