Godt Nytår 2017-18

 - - -
 

logo top 9 100
Nyhedsbrev

Godt Nytår 2017-18

 
 

Kære Gæst

Fyrværkeri

Tak for samarbejdet i det gamle år. Jeg nyder hvert kursus, og den læring vi opbygger, især over længere forløb, hvor relationen og tiden arbejder med.

 

Det nye år bringer både velkendte og sjove, nye udfordringer for Living Communication og mig.

 

Jeg fik et fantastisk valg ved kommunalvalget i november med 6. flest stemmer i Lyngby-Taarbæk kommune. Jeg bliver kommunens nye formand for Børne- og Ungdomsudvalget, en post jeg glæder mig meget til at dykke ind i.

 

Living Communication's kurser fortsætter, bla hos FOA. Her tilbyder vi fx som en nyhed en Mini VPG for fagfolk på 2*3 dage som internat i Ålborg. Jeg håber også at kunne tilbyde den store VPG1 igen til efteråret og gerne en VGP2. Er du interesseret i noget af dette, kan du efterspørge, få info og tilmelde dig hos Gurli Hjermitslev: gh001@foa.dk

 

Kurser hos Teknologisk Institut fortsætter også. Her tilbydes som en nyhed en micro VPG, som sætter dig overordnet ind i de emner, en VPG dækker: formidling, undervisningsdidaktik, samtale og forhandling. Tilmelding og info om kurser hos Teknologisk Institut sker hos Linda Marianne Gertz: lmg@teknologisk.dk

 

Living Communication tilbyder envidere personlige udviklingsforløb. Her henvender du dig direkte til mig på gitte@livingcommunication.dk eller 50 301 201.

 

Living Communication tilbyder ikke længere åbne kurser. Her anbefaler jeg i stedet mine kolleger Pernille Plantener (www.businessbyheart.dk) eller Inge Brink Nielsen (post@ingebrink.dk).

 

Du ønskes et rigtig godt og lykkebringende nyt år

 

Venligst, Gitte og

Living Communication

 
---
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet længere?